Αρχική Επικαιρότητα Επιστολή προς Ανώνυμο Εθελοντή Αιμοδότη

Επιστολή προς Ανώνυμο Εθελοντή Αιμοδότη

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

 

Ρόδος, 14 Ιουνίου 2018

Επιστολή προς Ανώνυμο Εθελοντή Αιμοδότη

Αγαπητέ  Εθελοντή Αιμοδότη,

δεν ξέρω αν είσαι Γυναίκα ή Άνδρας, δεν ξέρω που ζεις και τι κάνεις , ένα μόνο πράγμα ξέρω για σένα,  ότι κάποτε ,κάπου,  βρήκες χρόνο και έδωσες λίγο από το αίμα σου! Τώρα το ΑΙΜΑ σου έγινε ΑΙΜΑ μου, εδώ στο θάλαμο 712 της Αιματολογικής Κλινικής Του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός  όπου βρέθηκα με ζητούμενο την αντιμετώπιση του λεμφώματος Non Hodgkin στον εγκέφαλο μου.

Μετά από  τα υπέροχα χημειοθεραπευτικά  «κοκτέιλ», Μεθοτρεξάτη και Αρασυτίνη,  τα οποία ευτυχώς  η επιστήμη έχει στη διάθεσή της για την  καταπολέμηση των λεμφωμάτων,  και τα οποία δέχθηκα στο σώμα μου προκειμένου να έρθει η πολυπόθητη ίαση, το ΑΙΜΑ μου χρειάστηκε το δικό σου ΑΙΜΑ για να επανέλθει στις φυσιολογικές τιμές.

ΙΔΟΥ λοιπόν, όλα είναι έτοιμα, ο φλεβοκαθετήρας στο χέρι μου περιμένει το ΑΙΜΑ ΣΟΥ!! Οι υπέροχες και ακούραστες νοσηλεύτριες της Αιματολογικής Κλινικής  του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός  μου έφεραν την πολύτιμη φιάλη με το ΑΙΜΑ ΣΟΥ.

Παρατηρώ  αυτό το κόκκινο πολύτιμο υγρό να  στάζει σιγά σιγά μέσα στο σώμα μου  και  με  τις αξιοθαύμαστες μοριακές βιοχημικές διεργασίες  που διαθέτει ο ανθρώπινος οργανισμός το ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΑΙΜΑ να ενώνεται με το δικό μου ΑΙΜΑ.

Και Ναι το ΑΙΜΑ ΣΟΥ έκανε το Θαύμα του !!!  Έδωσε ΖΩΗ στο ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΙΜΑ και όλα πήγαν κατ΄ ευχή !!

Καλέ μου ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΑΙΜΟΔΟΤΗ  ΤΩΡΑ είμαστε ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ εξ΄Αίματος  και σε Ευχαριστώ από καρδιάς γατί ΕΙΣΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΑΙΜΟΔΟΤΗΣ  και αν σου είναι δυνατόν να συνεχίσεις να είσαι!!

Ας μην ξεχνάμε πόσοι πολλοί συνάνθρωποι χρειάστηκαν χθες  και ίσως θα χρειαστούν αύριο,  να πάρουν λίγο ή πολύ από το πολύτιμο αίμα σου ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΑΙΜΟΔΟΤΗ για να καταφέρουν να ζήσουν.

Σήμερα λοιπόν, 14 Ιουνίου, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΑΙΜΟΔΟΤΗ, ας διαδώσουμε όλοι την ανάγκη της Εθελοντικής Αιμοδοσίας.

Με Εκτίμηση

Κατερίνα Γιατρά