Αρχική ΚΑΙ ΑΛΛΑ... Το Πλοίο της Γιατρειάς μου

Το Πλοίο της Γιατρειάς μου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Το πλοίο της γιατρειάς μου

Αγαπητό μου ΠΛΟΙΟ BLUESTAR θέλω να σου εκμυστηρευτώ μερικές σκέψεις μου που σε αφορούν.

Που λες ποτέ στη ζωή μου δεν είχα φανταστεί ότι θα αποκτούσα μια  τόσο στενή σχέση με ένα Πλοίο, τόσο στενή που θα το αποκαλούσα αλλά και θα το αισθανόμουν ΤΟ ΠΛΟIΟ ΜΟΥ!!

Kι όμως ΑΥΤO ΕΓΙΝΕ με σένα. Ναι με ένα πλοίο δηλαδή Εσένα το BLUE STAR μου.

Η σχέση μας άρχισε όταν με επισκέφτηκε ένας περίεργος καρκίνος κι έπρεπε να πηγαίνω στην Αθήνα για αρκετό διάστημα. Θυμάμαι όταν για πρώτη φορά με πήρες από το λιμάνι της ΡΟΔΟΥ για να με πάς στον ΠΕΙΡΑΙΑ  ώστε να πάω στον Ευαγγελισμό για τις θεραπείες μου, το Ευγενικό και θερμό καλωσόρισμα των ανθρώπων σου.

Στη συνέχεια κάθε φορά ταλαιπωρημένη από τη θεραπεία αγωνιούσα να φτάσω το γρηγορότερο στον Πειραιά να σε προλάβω για να με πας στη ΡΟΔΟ. Σε λίγες μέρες πάλι Μαζί ταξιδεύαμε για τον Πειραιά και αυτό το πήγαινε  -έλα έγινε για αρκετές φορές.

Έτσι μας δόθηκε η ευκαιρία να γνωριστούμε πολύ καλά.

Ω! και τι ευχάριστη αίσθηση η άνετη καμπίνα σου οι βόλτες μου στα σαλόνια σου σε όλους τους χώρους σου. Παρατηρούσα με προσοχή όλες της λεπτομέρειες σου και μου άρεσες πολύ.

Οι άνθρωποί σου όμορφοι ζεστοί στις θέσεις τους με υποδεχόταν κάθε φορά σαν δικό τους άνθρωπο μου έδιναν την εντύπωση ότι είχα πάει επίσκεψη στο Σαλόνι κάποιας  Θείας μου.

Έτσι πέρασε ο καιρός και η υγεία μου αποκαταστάθηκε αυτό όμως που έμεινε από τη σχέση μας ήταν  η ευχάριστη αίσθηση να ταξιδεύω μαζί σου, γεγονός που με κάνει να σε αποκαλώ το πλοίο της γιατρειάς μου.

Σε  σκέφτομαι πάντα με συμπάθεια και νοσταλγώ να ταξιδέψω πάλι μαζί του.

ΠΛΟΙΟ ΜΟΥ ΚΑΛΟ!!!! Να προσέχεις εκεί στη θάλασσα που ταξιδεύεις καλό μου BLUE STAR πήγαινε  εκεί που σε χρειάζονται τόσοι πολλοί άνθρωποι και ταξιδέψε τους.

ΚΑΛΟΤΑΞEΙΔΟ να είσαι πάντα !!!!

 

Με εκτίμηση και αγάπη

Κατερίνα Γιατρά

Ρόδος

Πηγή: www.bsfistories.gr